top of page

SCROLL

upop.

Boost your company
Improve your culture

upop.

Why - 

Wie is UPOP?

Bedrijfscultuur. Mensen. Happiness at work.

Werken is een  werkwoord.

UPOP is een strategic consultancy agency met een passie voor mensen en bedrijfscultuur. 

Wij geloven in een wereld waar de werkplek een plek is waar je doet wat je graag doet, waar je thuishoort en waar je gelukkig bent. 

Wij zien de mensen graag gelukkig.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede, straffe bedrijfscultuur de sleutel is tot het succes van je bedrijf. Een cultuur waar de mensen centraal staan. Werknemers die in hun kracht staan, zetten die kracht ook om in hun werk.

Futureproof

Bij UPOP zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. We doen dit door bedrijven te 'futureproofen'.

Vandaag de dag zijn bedrijfscultuur en happiness at work niet meer weg te denken uit een bedrijfsstrategie. Om te overleven en zelfs te groeien in de toekomst, moet je optimaal inzetten op een goede bedrijfscultuur.

IMG_8576.jpg

Wij helpen jouw bedrijf de toekomst in, met doordachte strategieën en een menselijke aanpak.

​In tijden van constante verandering, war on talent, digitalisering, burn-outs, etc. worden bedrijven voortdurend geconfronteerd met uitdagingen. Deze uitdagingen zijn enkel op te lossen als je beschikt over een sterke en veerkrachtige bedrijfscultuur. Dat heeft COVID ons nog eens extra bewezen.
 
Bij UPOP werken we met een framework dat bedrijven in staat stelt om én winstgevend te zijn én al deze uitdagingen te trotseren. 

Wij willen bedrijven sterk maken, zodat zij de resultaten kunnen bereiken dat ze willen en de groei inzetten dat ze voor ogen hebben. 

Wie is UPOP?

People and culture are everything.

Bedrijfscultuur. Mensen. Happiness at work.

UPOP is een strategic consultancy agency met een passie voor mensen en bedrijfscultuur. 
In alles wat we doen willen we mensen empoweren. Werknemers die in hun kracht staan, zetten die kracht ook om in hun werk. Wij geloven in een wereld waar de werkplek een plek is waar je doet wat je graag doet en waar je thuishoort. Voldoe je hier aan als bedrijf, dan boost je jouw bedrijfsresultaten. 

Impact. Groei. Resultaten.

UPOP helpt organisaties groeien en bedrijfsresultaten behalen, zodat ze hun missie en visie kunnen aanvullen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede, straffe bedrijfscultuur de sleutel is tot het succes van je bedrijfsgroei en -resultaten. Want zoals de uitdrukking luidt: Culture eats strategy for breakfast. 

Futureproof

Bij UPOP zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. We doen dit door bedrijven te 'futureproofen'.

We nemen je organisatie onder de loep en gaan dan structureel te werk om de uitdagingen aan te pakken. Digitalisering, diversiteit en inclusie of de skills of the future. Voor ons zijn er geen geheimen. 

IMG_8576.jpg

Wat hebben wij te bieden?

 BOOST

YOUR COMPANY 

IMG_8566.jpg

Jouw menselijk kapitaal geeft de doorslag wanneer je wilt groeien. Je bedrijf boosten betekent dan ook investeren in je werknemers, in diversiteit en inclusie en in (her)opleiden. 

 

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Talent management

IMG_8227.jpg

Organisational development

Bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met challenges. Of het nu burn-outs, digitalisering of een wereldwijde pandemie is. Een goede, inclusieve en veerkrachtige bedrijfscultuur zorgt ervoor dat jouw bedrijf deze uitdagingen beter aankan.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen bij deze challenges. 

IMG_8411_edited.png

Inclusie & diversiteit

Wist je dat bedrijven die genderlijkheid hoog in het vaandel dragen 25 % winstgevender zijn? En dat inclusief diverse bedrijven zelfs 36% winstgevender zijn?(McKinsey, 2020) Waaat? Da's gek! 

 

Dat is zeker en vast niet gek! We kijken samen met jou hoe we jouw business kunnen doen groeien door inclusieve diversiteit. 

Onze klanten

Wij gaan voor de lange termijn. We werken liever een aantal maanden of jaren samen dan snel alles af te handelen. Zo kunnen wij de beste service voor jou garanderen.

Hier vind je een overzicht van de bedrijven die al op de UPOP train gesprongen zijn en hun new way of working hebben gevonden.

Zoals ze zeggen "size doesn't matter" en dat klopt volledig! Of je nu een kleine organisatie bent of een grote multinational, wij helpen je graag verder.

Get on the 

UPOP train

Ben jij klaar voor jouw next step? 

Stap dan mee op de UPOP train. Wij gaan

hard en jij plukt daar de vruchten van. 

Bespreek vrijblijvend jouw uitdagingen met ons over een kopje koffie (of thee).

bottom of page