top of page

Onze diensten?

Da's simpel. 

We werken met mensen. Dat wil zeggen dat alles

wat we doen op maat gemaakt en gepersonaliseerd is.

IMG_8635.png

Van consultancy en trainingen tot het opstarten van programma's en implementeren van trajecten, UPOP heeft al meer als 8 jaar ervaring in het boosten van bedrijven en organisaties.

Onze diensten

Onze aanpak is inclusief divers, met oog op het

welzijn van je mensen en met focus op wat echt belangrijk

is voor jou: groei en resultaten boeken.

 

 Onze diensten kan je in 3 categorieën onderverdelen:

Untitled-1.png

We werken samen met jou een op maat gemaakt traject uit dat structurele oplossingen biedt. Vaak zijn de verschillende uitdagingen met elkaar verbonden en kan een traject een efficiënte en effectieve manier zijn om alle challenges grondig aan te pakken.

UPOP is  een hands-on agency dat altijd voor je klaarstaat. We steken onze handen graag uit de mouwen en implementeren concrete oplossingen. Onze initiatieven kunnen gaan van trainingen en workshops tot programma's en campagnes.

Heb je liever een outsider’s point of view? Wil je weten waar je opportuniteiten zitten? We nemen alles onder de loep en zorgen ervoor dat onze aanbevelingen duidelijk en concreet zijn, zodat jij deze zelf in actie kan omzetten. Zo blijven er geen blind spots meer over.

Onze expertise?

Dat komt door jaren ervaring,

een liefde voor mensen en vooral 

héél veel research.

Talent management

Organisational development

Inclusie & diversiteit

De mens staat centraal in de

groei van elk bedrijf of organisatie. Samen met onze partners zetten wij optimaal in op talent management. 

We zorgen ervoor dat HR de motor is voor verandering in jouw bedrijf. Hoe kan jij met jouw team inspelen op de veranderende maatschappij? Hoe ga je om met digitalisering of diversiteit?

 

Voortdurend reskillen en upskillen is de boodschap. 

"Culture eats strategy for

breakfast" zei Peter Drucker. 

Daarom investeren we naast strategieën ook in people en

culture. Wij geloven dat een sterke bedrijfscultuur hand in hand gaat met happiness at work, diversiteit

en inclusie, een straffe employer branding en employee engagement. 

 

Werknemers die in hun kracht

staan, zetten die kracht ook om in hun werk en dat laat zich zien

in de resultaten.

Onze samenleving is 

super divers geworden. Hoe

gaat jouw bedrijf of organisatie daarmee om? Het kunnen aanspreken van de verschillende lagen in de maatschappij is van essentieel belang voor het succes van je organisatie en dat

start vanbinnen.

 

Het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur waarbij iedereen erbij hoort, is de sleutel om relevant te blijven in de toekomst. 

Untitled-1.png

Begrijpen

Zoals ze zeggen: meten is weten. We gaan in gesprek met de verschillende partijen om te zien waar het schoentje knelt en wat de uitdagingen zijn. Dit kan aan de hand van focusgroepen, interviews, 360°-scan, een simpel gesprek, etc. Eens we de oorzaak weten, gaan we aan de slag.

Analyseren

Vanuit deze informatie

vertrekken we. We analyseren, benoemen de uitdagingen en vinden de oorzaak. We leggen verbanden en gaan met onze experten aan de slag om ook hun visie op de zaken mee te krijgen. Dit alles gieten we in een duidelijk en concreet rapport.

Actieplan

Wij werken samen met jou een concreet actieplan uit op basis van onze research, analyse en jouw bedrijfscultuur. Dit gieten we in initiatieven samen met onze aanbevelingen. Om je doelstellingen te behalen en te groeien heb je een duidelijke strategie nodig. Die werken we samen met jou uit. Je kan deze zelf implementeren of samen met ons. 

Implementeren

We voeren de ideeën waar iedereen zich in kan vinden uit. Om alles zo goed mogelijk uit te voeren zijn feedback loops een must. Zo kunnen we snel op de bal spelen en corrigeren waar nodig. We stellen tools en programma's op en voeren tussentijdse evaluaties. Zo blijft jij de koers steeds voor ogen houden.  

Verduurzaming

Wanneer jij ons niet meer nodig hebt, is ons doel bereikt. Wij zorgen ervoor dat alle informatie bij jou terechtkomt, zodat jij verder kan zonder ons. We voeren een complete kennisoverdracht uit via trainingen, coachings en een overdracht van de tools. Jouw veerkrachtige bedrijfscultuur zal de veranderingen dragen.  

Impactmeting

We zoomen in op de resultaten en effecten van het actieplan en de strategieën die we samen uitwerkten. We gaan na wat we kunnen verbeteren en wat goed is verlopen. Daar bouwen we op verder.  Je krijgt hier een verslag van samen met een vernieuwde, aangepaste strategie als dit nodig mocht zijn. 

Onze werkwijze

In alles wat we doen zijn we een partner waar je op kan rekenen. Wij werken in fases met het oog op een traject en de mogelijkheid om na elke fase te bepalen welke strategie je verkiest.

Zo heb jij de touwtjes steeds in handen. 

De uitdagingen

Bij UPOP werken we rond 4 grote uitdagingen waar bedrijven voor staan: de war on talent, digitalisering, diversiteit & inclusie en post-COVID-groei. Wij helpen bedrijven deze uitdagingen aan te gaan door strategisch denkwerk en concrete acties. 

War on talent

Het juiste talent vinden voor je vacatures is tegenwoordig geen gemakkelijk opdracht. Je wil natuurlijk de allerbeste mensen aan de haak slaan die ook nog eens bij de waarden en normen van je bedrijf passen. 

 

Hoe zorg je er nu voor dat het juiste talent de weg naar jouw organisatie vindt? En meer nog, daar ook blijft? Wij helpen je daar bij.  

Diversiteit & inclusie

Wist je dat de Belgische bevolking super divers is? Niet enkel op vlak van nationaliteit en cultuur, maar ook in leeftijdsgroepen en gender. Om te overleven in de toekomst, moet je investeren in diversiteit & inclusie. 

Hoe begin je daar nu aan? Hoe zorg jij voor meer diversiteit in je organisatie? Hoe kan diversiteit en inclusie een hefboom tot groei zijn. Daar helpen wij je graag bij. 

Digitalisering

In een wereld waar bedrijven alsmaar digitaler worden, stel je jezelf soms de vraag "is er nog plaats voor de mens?" Absoluut! 

Je team op een menselijke en respectvolle manier behandelen, zal ervoor zorgen dat zij je bedrijf doen groeien in the long run. Wij helpen je bij het afstemmen van je HR-beleid op je digitale transformatie.

Post-COVID-groei

De pandemie hakt er bij iedereen hard in. Om verder te groeien post-COVID moet je een nieuwe manier van werken adopteren. Een manier waar menselijkheid centraal staat, waar je je voortdurend kan reskillen en waar iedereen erbij hoort. 

Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. 

workshop.jpg

In zee met UPOP?

  • Zorgeloos maatwerk

  • Vlotte communicatie

  • Futureproof

  • Transparantie

  • Professionele nazorg

  • Resultaatgericht

Ben je klaar om te bouwen aan de toekomst van jouw bedrijf? 

Vraag een gratis, vrijblijvend gesprek aan en dan bekijken we samen wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.  

bottom of page