"Your customers will never love your company until the employees love it first." - Simon Sinek

Wij willen de werkplek herdefiniëren. Een plek waar je gaat kunnen doen wat je graag doet en waar je goed in bent terwijl je daarmee je kost verdient. Je dromen najagen en nog meer jezelf ontdekken gaandeweg.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede en sterke bedrijfscultuur de sleutel tot succes is. 

de start van upop.

Doorheen mijn carrière is mijn passie voor bedrijfscultuur organisch gegroeid. Tijdens de opdrachten die ik deed als consultant merkte ik op dat de problemen waar bedrijven voor stonden altijd konden herleid worden naar een gebrek aan een gezonde en resistent bedrijfscultuur.

 

Dit had dan te maken met een gebrek aan open communicatie, negatieve sfeer op de werkvloer, verkeerde leiderschap, grote turn-over, problemen met het aantrekken van het juiste talent, … etc.

Om echte impact te creëren willen wij deze symptomen behandelen door deze te voorkomen. In plaats van de problemen aan de oppervlakte aan te pakken, graven wij dieper naar het échte onderliggende probleem. Wij besloten dus om de hoofdoorzaak aan te pakken: bedrijfscultuur.

Onze aanpak

Inclusive

Onze programma's zijn gemaakt voor iedereen. We houden rekening met verschillende niveau's van maturiteiten,

leeftijden,  verantwoordelijkheden en leervormen van onze groepen en passen het daarop aan. 

Back to the basics

Back to basics, back to people!
In alle topics gaan we terug tot de basisbouwstenen van het onderwerp en van business. We leggen alles simpel uit zodat het direct kan omgezet worden in  een duidelijke actie en productiviteit.

Creating an experience

We streven ernaar om voor iedere deelnemer een ervaring te creëren. Mensen leren het meest wanneer ze het zelf doen, wanneer de beleving 100% is en natuurlijk als er fun bij te pas komt. We blijven uiteindelijk gewoon mensen!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIN

contact us

Mail: info@upop.be

Call: +3233 26 95 58

Copyright © All rights reserved UPOP bvba