top of page

Je go-to partner in diversiteit en inclusie

Boost je bedrijf. Upgrade je cultuur.

Wie zijn we?

UPOP is je go-to partner in alles wat met diversiteit en inclusie te maken heeft. We helpen bedrijven en organisaties bij het oplossen van hun HR en diversiteit en inclusie uitdagingen door de inzet van scans, opleidingen en advies waarmee ze mensen kunnen aantrekken, behouden en hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen behalen waardoor ze uiteindelijk als organisatie kunnen groeien. Dit doen we omdat we geloven in de business case achter duurzaam inzetten op de sociale pijler van ESG en dat bedrijven die dit doen klaar zijn voor de toekomst.

 

Met andere woorden: het is tijd om anders aan business te doen, the human way. 

Khadija Rejdy, Founder van UPOP

Jouw transformatie naar een inclusieve werkplek

Ontdek de business case van het inzetten op diversiteit en inclusie voor jouw organisatie! Data toont aan dat inzetten op diversiteit en inclusie je rekrutering en retentie van talent verbetert, maar het stimuleert ook innovatie, productiviteit en je reputatie als organisatie. Integreer DEI in je duurzaamheidsstrategie en start jouw reis naar een inclusieve werkplek. 

Onze begeleiding helpt je effectief aan de slag te gaan en resultaten te boeken. Verbeter niet alleen je organisatie, maar zie ook je cijfers groeien dankzij diversiteit en inclusie. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het implementeren van effectieve diversiteit en inclusie strategieën. Van praktische tips tot diepgaande begeleiding, wij bieden de ondersteuning die nodig is om jouw organisatie te laten bloeien in een diverse en inclusieve omgeving.

OPSTART

Ondersteuning in het initiëren van de diversiteit en inclusie reis door het bieden van advies en begeleiding bij het ontwikkelen van een DEI-visie die overeenkomt met jouw waarden en doelen. Tevens maken we ook de persoonlijke business case voor jouw organisatie. 

STRATEGIE

Onze experts werken samen met jou om op maat gemaakte diversiteit en inclusie strategieën te ontwikkelen, die rekening houden met de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. In alles wat we doen zorgen we dat je gealigneerd bent met de  CSRD.

IMPLEMENTATIE

We ondersteunen bij de daadwerkelijke implementatie van diversiteit en inclusie initiatieven, van het ontwikkelen van trainingsprogramma's tot het opzetten van diversiteitscomités en events. Niets is te klein of te groot voor ons. We staan altijd aan je zijde.  

REPORTING

Onze diensten helpen organisaties om de voortgang van hun diversiteit en inclusie initiatieven te meten, te evalueren en te rapporten aan management. Alle reporting is ook in lijn met de CSRD waardoor het door jou gemakkelijk geïntegreerd kan worden in je duurzaamheids-rapportage. 

Meer weten >

"We zijn verheugd om onze ervaring met het werken met UPOP te delen. De enthousiasme en gedrevenheid van hun personeel is werkelijk prijzenswaardig. Vanaf het allereerste begin hebben ze ons verzoek met expertise afgehandeld en snelle opvolging geboden, waardoor we de samenwerking in een mum van tijd konden starten."

Stad Brugge

Onze diensten in het kort 👇🏿👇🏼👇🏾

Onze succesverhalen

bottom of page