top of page

Het ultieme Employer Branding Recept

Kookmuts

Hoe jij jouw employer branding in een nieuw jasje kan steken in slechte 5 stappen!

Raken je openstaande vacatures maar niet ingevuld? Of lukt het je niet het juiste talent aan te trekken? Erger nog: lopen je gegeerde werknemers over naar de concurrentie? Dan kan je employer branding of werkgeversimago waarschijnlijk een flinke opknapbeurt gebruiken. Klopt dat?

Niet gevreesd, we've got your back! 

 

Bij UPOP. zijn we experten in het upgraden van employer brands vanuit een menselijk standpunt. Wij hebben zelfs ons eigen kant-en-klare recept ontwikkeld dat kan toegepast worden op elk bedrijf. Dus ook op dat van jou! 

Hoe zorg je er nu voor dat jij jezelf van de rest van de kudde onderscheidt? Dat potentiële sollicitanten jou eruit kiezen? Om op te vallen op de drukbezette arbeidsmarkt, moet je al serieus je best doen en een sterke employer brand helpt je daar alleen maar bij. 

upop.-2.png

Gratis employer branding recept

Waarom heb ik een sterke employer brand nodig? 

Je kent het wel... Je leest de achterflap van een boek, het lijkt super interessant, maar wanneer je het boek effectief leest, trekt het op niet veel. Dat is precies hoe jouw werknemers zich voelen als je employer brand niet op punt staat. En dat wil je absoluut niet, toch? 

Zonder een sterke verhaallijn loop je veel kansen mis. Door een sterke employer brand neer te zetten, creëer je een betere instroom van talent én zorg je ervoor dat je werknemers het schip niet verlaten.

 

Je krijgt: 

  • Een duidelijk easy-to-follow stappenplan dat je ondersteuning biedt tijdens het schrijven van je employer brand.

  • Een handig formaat dat je makkelijk kan raadplegen en kan bijhouden.

Ben je benieuwd naar hoe jij zelf de eerste stappen kan nemen om jouw werkgeversimago een upgrade te geven? Vul dan snel het formulier in en ontvang jouw Boost your Business stappenplan in je mailbox! 

Een straf verhaal schrijft zichzelf natuurlijk niet. Als de inspiratie niet vloeit, zijn wij jouw redder in nood! Wij schrijven niet zomaar een verhaal en communiceren het naar buiten toe. Wij doen een grondig intern onderzoek naar hoe jij en je werknemers je werkgeversimago zien en versmelten de twee in één geheel. 

© Copyright UPOP. 2021

bottom of page