top of page

SCROLL

Down Arrow

upop.

Boost your company

Improve your culture

Why - 

Wij geloven dat bedrijfscultuur het fundament is waar je bedrijf zich op bouwt. Wij dromen van een wereld waar mensen gelukkig zijn op hun werk. Zij zijn de draaiende motor én vertegenwoordigen ook jouw merk als bedrijf. 

In de future of work wordt iedere werknemer gewaardeerd voor zijn/haar eigen talenten. Wanneer er een cultuur van vertrouwen en openheid heerst in je bedrijf, geeft dit de mensen goesting om mee te bouwen aan de toekomst van je business.

Wie is UPOP?

Bedrijfscultuur. Mensen. Happiness at work.

UPOP is een strategic consultancy agency met een passie voor mensen en bedrijfscultuur. 

Wij geloven in een wereld waar de werkplek een plek is waar je doet wat je graag doet, waar je thuishoort en waar je gelukkig bent. 

Het zijn uitdagende tijden waarbij Cvid de Wij willen bedrijven sterk maken zodat zij de resultaten kunnen bereiken dat ze willen en de groei inzetten dat ze voor ogen hebben.

zelf de uitdagingen van het heden en toekomst aankunnen. ​In tijden van constante veranderingen en uitdagingen als covid, war on talent, digitalisering, burn-outs, etc worden bedrijven constant geconfronteerd met challenges. Deze uitdagingen zijn enkel op te lossen als je beschikt over een sterk en veerkrachtig bedrijfscultuur. UPOP. ontwikkelde hiervoor een framework dat bedrijven in staat stelt om én winstgevend te zijn én al deze uitdagingen samen te trotseren. 

Werken is een  werkwoord.

Wij zien de mensen graag gelukkig.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede, straffe bedrijfscultuur de sleutel is tot het succes van je bedrijf. Een cultuur waar de mensen centraal staan. Werknemers die in hun kracht staan, zetten die kracht ook om in hun werk.

Futureproof

Bij UPOP zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. We doen dit door bedrijven te 'futureproofen'.

Vandaag de dag zijn bedrijfscultuur en happiness at work niet meer weg te denken uit een bedrijfsstrategie. Om te overleven en zelfs te groeien in de toekomst, moet je optimaal inzetten op een goede bedrijfscultuur.

IMG_8576.jpg

What's your next move?

 BOOST

YOUR COMPANY 

IMG_8566.jpg

Jouw menselijk kapitaal geeft de doorslag wanneer je wilt groeien. Je bedrijf boosten betekent dan ook investeren in je werknemers, in diversiteit en inclusie en in (her)opleiden. 

 

Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

IMG_8227.jpg

Bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met challenges. Of het nu burn-outs, digitalisering of een wereldwijde pandemie is. Een goede, inclusieve en veerkrachtige bedrijfscultuur zorgt ervoor dat jouw bedrijf deze uitdagingen beter aankan.

Ontdek hoe wij jouw kunnen helpen bij deze challenges. 

Get on the 

upop train

Ben jij klaar voor jouw next step? 

Stap dan mee op de UPOP train of change. Wij gaan hard en jij plukt daar de vruchten van. 

Let's grab a (digital) coffee sometime and talk.

 

Our clients

Wij gaan voor de lange termijn. We werken liever een aantal maanden of jaren samen dan snel alles af te handelen. Zo kunnen wij de beste service voor jou garanderen.

Hier vind je een overzicht van de bedrijven die al op de UPOP train gesprongen zijn en hun new way of working hebben gevonden.

bottom of page