top of page

Employee engagement

Your employee engagement is a game and we're playing

Wist je dat betrokken en geëngageerde werknemers hét verschil maken voor de groei van een bedrijf?

 

Helaas blijkt uit onderzoek dat 45% van de bedrijven talent verliest door disengagement (Intuo, 2020). Dit is telkens een groot investeringsverlies voor bedrijven in zowel tijd, geld als talent.

 

In het kader van voorkomen is beter dan genezen, is het net daarom belangrijk om te investeren in medewerkersbetrokkenheid. UPOP kan je hierbij helpen, voordat het game over is voor jouw groei.

video%20game_edited.jpg
video game console.png

Time flies when you're having fun

Wie zoekt, die vindt... maar dat is niet altijd het geval. En wie het heeft, kan het weer kwijtraken. Waar hebben wij het over?

 

Juist ja, we hebben het over werkgeluk. Verstoppertje spelen met

het werkgeluk van je werknemers is geen goed idee. Wanneer je werknemers de touch met hun job verliezen, zijn ze minder productief en dat leidt in the long run naar slechtere bedrijfsresultaten. 

 

Wij streven naar meer happiness at work. Overal. 

Met ons employee engagement programma gaan we hier samen aan werken. Dat is dé manier om plezier, welzijn en productiviteit in jouw organisatie te boosten. 

LIFE'S MORE FUN WHEN YOU'RE HAPPY AT WORK

The game isn't over yet...

Eerst gaan we eens rondsnuffelen in je organisatie en nemen we eens polshoogte bij je werknemers.

 

Door een vertrouwelijke sfeer te creëren waarbij de werknemers zich op hun gemak voelen, komen wij alles te weten. Van hoe ze zich voelen op het werk tot hun afspraak met de tandarts die niet goed ging. 

Video game.png

Daarna gaan we met z’n allen in gesprek over happiness at work, welzijn op het werk en productiviteit.

Voor employee engagement zijn er geen kant-en-klare recepten, wij bieden een traject op maat aan dat kan bestaan uit teambuildings, workshops, vertrouwelijke groepsgesprekken of coaching. 

But wait, there's more!

Hiernaast geven wij ook trainingen aan HR of andere leidinggevenden met aanbeveling en belangrijke aspecten waarop je moet inzetten om betrokkenheid van je werknemers hoog te houden. Zo kan je er zelf mee aan de slag! 

We love employees

Het werkgeluk en -plezier van je medewerkers wordt alsmaar belangrijker. Naast het feit dat het veel leuker werken is, zorgt happiness at work voor een verhoogde productiviteit. Geëngageerde werknemers

verdubbelen bovendien je omzet. 

It's time to stop playing games

Ben jij klaar om je employee engagement een boost te geven en je bedrijf te laten groeien? Wij staan voor je klaar! We stellen een traject op maat van jouw noden op en werken samen met jou aan de toekomst van jouw organisatie. 

IMG_8433.jpg
bottom of page