top of page

Company Growth Analysis

In het gevecht om groei heb je een battle plan nodig. Cue Company Growth Analysis

Je wil groeien met je organisatie, maar niets lijkt te lukken. Onvoorbereid de strijd aangaan is nooit een goed idee. Onze Company Growth Analysis is hét battle plan dat jij nodig hebt om jouw organisatie te laten groeien!

Wij helpen je een beter inzicht te krijgen in waar het schoentje knelt. We stellen concrete oplossingen voor en bedenken manieren waarop jouw organisatie de beoogde groei kan maken. 

workshop.jpg

Met de P van Pareto Principe

"Met de P van watte?" 

Bij ons staat PP niet voor Product Placement, maar voor Pareto Principe. Ook wel gekend als de 80/20 regel die stelt dat 80% van de resultaten voortvloeien uit 20% van het gedane werk. Cool he? Dat vinden wij ook. Helaas is deze regel vaak niet gekend bij bedrijven of weten ze niet goed in welke activiteiten ze dan extra moeten investeren om te kunnen groeien. Daar komt ons battle plan in actie!

Untitled design-13.png

Eerst even een warming-up

Goed begonnen is half gewonnen en goed beginnen doen wij door een grondige analyse van jouw bedrijf. En met grondig bedoelen we écht grondig. We doen namelijk een 360° analyse van al je belangrijkste processen.

Zo kunnen we tot in de kern van jouw probleem gaan om effectieve en efficiënte oplossingen voor te stellen. 

Ready, set, go!

Nu we een grondige analyse gedaan hebben en het probleem hebben vastgesteld is het tijd voor actie. Wij stellen een uitgebreid rapport op met concrete aanbevelingen.

 

Zoals ons mama altijd zei: "Thuiskomen met een slecht rapport, is geen optie." en zo gezegd, zo gedaan. 

Aan de hand van de Design Thinking Method gaan wij samen met jou aan de slag. We bespreken wat de beste course of action is en hoe we het gaan aanpakken. Dat allemaal met het oog op resultaat en groei.

Report.png
Untitled design-14.png

Victory! Woohoo!

We're in it for the long run. Je organisatie doen groeien is een proces van lange adem. Je kan bij ons altijd terecht. Tijdens onze samenwerking, maar ook daarna.

We're only a phone call or an email away! 

Klaar om ten strijde

te trekken?

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ontvangen?

Dat kan! Vraag een gratis, vrijblijvend gesprek aan en dan bekijken we hoe we samen het gevecht aangaan! 

 

Wij hebben ons (figuurlijk) zwaard alvast klaar. 

IMG_8234.jpg
bottom of page