top of page

Wij zijn UPOP. Welkom in de future of work.

In tijden van digitalisering wordt de mens op de werkvloer nog belangrijker. Machines en technologie kunnen veel vervangen, maar één ding niet: onze menselijkheid.

 

Als je de kracht van mensen op de juiste manier kan inzetten dan unlock je een next level van groei. Hierdoor gaan we onze menselijke vaardigheden beter en doeltreffender kunnen inzetten. HR is niet langer een departement dat zich zal bezighouden met processen en papieren, het zal de motor zijn voor organisaties die het in de toekomst willen maken.

Wij zijn HR innovators die de wereld wil inspireren met een vernieuwde blik op HR. We dagen de regels uit en proberen dingen die nog nooit eerder werden gedaan. Door onze new way of doing things willen we bedrijven, organisaties en individuen boosten. 

IMG_8607.jpg

The story of UPOP.

Hey, wij zijn UPOP. Fijn je te ontmoeten!

 

We zijn een start-up uit Antwerpen dat vol goesting jouw business 'futureprooft'. 'Futureproofen'? Wasda? Wij stomen je bedrijf klaar voor de toekomst door te investeren in talent management, organisational development en diversiteit & inclusie. 

Wij zijn de dromers van de samenleving, de veranderaars, de believers die geloven dat we de wereld een betere plek kunnen maken voor iedereen. Dat we meer uit ons leven kunnen halen wanneer we de juiste omgeving, mindset en tools hebben.

 

Wij hebben het over goals with purpose en people before goals. Wij geloven dat mensen de belangrijkste asset in een bedrijf zijn. Werknemers die in hun kracht staan, zetten die kracht ook om in hun werk en dat laat zich zien in de resultaten. 

IMG_8566.jpg

A very poppy team

Inclusive diversity begins within, ook bij ons. Ons team bestaat uit 6 funky & poppy people die voor jou klaarstaan. Stuk voor stuk geweldige mensen die zich elke dag 110% inzetten voor onze klanten. 

Naast ons team werken wij ook samen met verschillende experten en freelancers om zo de best mogelijke service te garanderen.

 

Khadija

Bouchra

Shelsey

Onze visie in detail?

Human capital

In the future of work

zal je menselijk kapitaal meer dan ooit doorslaggevend zijn. Investeren in verandering zonder rekening te houden met je werknemers is

niet mogelijk. Je bedrijf boosten betekent dan ook investeren in

je werknemers, in diversiteit en inclusie en in (her)opleiden. 

Inclusive company culture

Onze missie is om bedrijven

te laten groeien tot hun ware potentieel. Zoals het gezegde luidt: "Your customers will never love your company until the employees love it first." Wij zijn ervan overtuigd dat een goede én inclusieve bedrijfscultuur de sleutel

tot succes is.

Human resource(fulness)

In de toekomst is HR de

drijvende motor achter de bedrijfsresultaten. Wij begeleiden bedrijven om hun HR naar het volgende niveau te brengen, zodat zij een echte impact kunnen creëren. Ons motto is: beter voorkomen dan genezen en als we toch moeten genezen, gaan we helemaal tot op het bot. 

Our poppin' approach

Inclusive.

Onze programma's zijn gemaakt voor iedereen. We houden rekening met verschillende niveau's van maturiteiten,

leeftijden,  verantwoordelijkheden en leervormen van onze groepen en passen het daarop aan. 

Back to
people.

Back to basics, back to people!
In alle topics gaan we terug tot de basisbouwstenen van het onderwerp en van business. We leggen alles simpel uit zodat het direct kan omgezet worden in duidelijke actie en productiviteit.

Creating an
experience.

We streven ernaar om voor iedere deelnemer een ervaring te creëren. Mensen leren het meest wanneer ze het zelf doen, wanneer de beleving 100% is en natuurlijk als er plezier bij te pas komt. We blijven uiteindelijk gewoon mensen!

bottom of page